Услугата VIVA Bipper е вече налична и с мобилно приложение, за телефони с Android OS, помагайки на Вас, родителите, да гарантирате сигурността на децата си и да имате повече контрол над начина, по който те използват мобилния си телефон.

С инсталирането на VIVA Bipper SmartApp на телефона на детето, вие ще можете да: – локализирате детето по всяко време с точността на GPS – задавате списъци с номера към които детето да има входящи и изходящи обаждания и SMS-и – задавате паник номера, към които детето да може лесно и бързо да се обади

Въпроси и отговори за Bipper SmartApp:

В1: От къде мога да изтегля приложението Bipper?
O1: Bipper SmartApp може да се изтегли безплатно от портала за мобилни приложения на VIVACOMVIVA Apps.

В2: На всички телефони с Android OS ли може да се инсталира приложението?
О3: Приложението е налично за всички Android телефони с версия на операционната система над 4.0.

В3: С какви SIM карти работи услугата и необходимо ли да сменям SIM-картата на детето?
О3: Услугата може да се използва с всички видове SIM карти – стандартна, микро или нано SIM. При използване на приложението не е необходимо и да използвате специална SIM карта за Bipper услуга. Ако вече имате Bipper SIM карта, то няма проблем да се ползва.

В4: Трябва ли да съм абониран за Bipper услуги, за да използвам Bipper SmartApp?
О4: За да може да се завърши регистрацията на приложението е необходимо номера да е абониран за услугата VIVA Bipper, като тарифен план или допълнителен пакет.

В5: Как става връзката между my.bipper.bg и телефона на детето?
О5: Bipper SmartApp работи като използва интернет-връзката на мобилния телефон. Трафикът да данни, който се генерира от приложението, е безплатен в мрежата на VIVACOM.