Какво е профил?

Като администратор, Вие, Вашите деца и техните втори администратори имате Bipper профил. Ако майката и бащата имат свои собствени профили, това означава, че те влизат самостоятелно в тях и не споделят един профил.

Вашият профил е личният Ви профил като родител и администратор за Вашите Bipper деца. Информацията, която споделяте тук е същата, която ще бъде показана във Вашата Bipper визитка.

Профилите на Вашите деца съдържа информацията, която вие искате да бъде показана на техните визитки.

Как да настроя моя профил?

Когато регистрирате и активирате своя профил, ние имаме най-важната информация от Вас. Вие можете по всяко време да добавите или промените информацията във Вашия профил.

Можете да намерите информация за своя профил в “Профил” горното меню на главната страница. Ако сте в профила на Вашето дете, можете да се върнете във Вашия профил, като отново “Профил” горното меню.

За да промените информацията във Вашия профил, изберете бутона “Редакция на профила” в долната дясна част на страницата. Така текстовите полета ще могат да бъдат променяни. Натиснете зеленият бутон “Потвърди промените”, когато приключите.

Забележка: Информацията, която регистрирате във Вашия профил, е същата, която ще бъде показана във Вашата Bipper визитка.

Как да настроя профил на дете?

Когато регистрирате и активирате своя профил и този на детето ви, най-важната информация за детето е вече регистрирана. Вие можете по всяко време да добавите или промените информацията в профила на детето.

Можете да намерите информация за профила на Вашето дете от бутона “Профил”, в дясното меню на главната страница. Ако сте във Вашия профил, можете да се върнете в профила на детето като последвате линка Моите Деца от горното меню на главаната страница.

За да промените информацията в профила, изберете бутона “Редакция на профил” в сивото поле. Така текстовите полета ще могат да бъдат променяни – натиснете зеленият бутон “Потвърди променните”, когато приключите.

Забележка: Информацията, която регистрирате във Вашия профил е същата, която ще бъде показана във Вашата Bipper визитка.