VIVA Bipper планове

С нашите VIVA Bipper абонаментни мобилни планове гарантирате сигурност и спокойстве за детето си без да натоварвате семейния бюджет. Това, което винаги най-силно сте желали за своето дете, вече е тук на съвсем достъпна цена!

След първоначалния избор на безплатните номера за разговори (vivaBipper: 3 номера., vivaBipper+: 5 номера ) Вие може да ги променяте/добавяте чрез обаждане до Обслужване на клиенти на телефон 123, по всяко време. Всяка промяна на номер се таксува 2.90 лв с ДДС.

виж повече

Неограничените минути към безплатните номерата са в рамките на разумното месечно потребление от 3600 минути на месец.

Цена на минута към Паник номера – 0.60 лв. (с ДДС)

Можете да се възползвате и от VIVA Bipper за настоящия мобилен план на вашето дете, като активирате някой от допълнителните пакети +VIVA Bipper. Вижте повече >>>

Специални правила и условия:

1) Необходимо е да се заплати цената на стартов пакет от 15.00 лв с ДДС. Предплащането се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъка от него ще се приспада от следващите фактури, до пълното му възстановяване.

2) Промяна на номер от списъка с безплатни номер се таксува по 2.90 лв.

3) Тарифирането е на секунда. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди, след това разговорът се тарифира на секунда.

4) Трафикът на данни се тарифира на 1 KB.

5) Всички посочени цени са с включен ДДС.

VIVA Bipper план можете да поръчате в най-близкия VIVACOM магазин.