image description
ПЕЧАТ
ДАТА
29/07/2010

VIVA Bipper e вече в България!

Една специална SIM-карта наистина поставя децата ви в добри ръце, защото ви дава спокойствие видаги да знаете къде се намират, сигурност, че ако изпаднат в беда, от другата страна винаги ще има човек на линия готов да им помогне и увереност, че малките им големи телекомуникационни разходи са във ваши ръце.

История!

Идеята за Bipper е на Силия Валестад от Норвегия. Силия е майка на три деца и като всеки родител, е загрижена за тяхната сигурност. Това я провокира да се замисли за начин, по който би могла да подсигури спокойствието и безопасността на децата си.

След като Силия вижда, че на пазара все още няма решение, което да отговори на нуждите и – да знае къде е детето, да му гарантира бърза и сигурна комуникация с него и да намали опасността от високи сметки – тя се заема да намери партньори и финансиране, за да превърне идеята си в реалност.

Без да има специални контакти или познания в областта на технологиите, само за три години Силия успява да спечели няколко престижни конкурса в областта на новите технологии и да привлече вниманието на сериозни партньори, които да й помогнат в развиването на идеята й. Днес и ние можем да се присъединим към тази иновация заедно с норвежките родители като първите в света, които могат да се възползват от услугите за Bipper.